Swipe to the right
20 december 2015

BijSMAAK deelt cadeautjes uitKerst staat weer voor de deur en hoewel het weer er nog niet helemaal naar is, willen we toch graag ons steentje bijdragen aan het kerstgevoel. We zijn iedereen enorm dankbaar voor alle support die we het afgelopen jaar hebben gekregen en daarom willen we wat terug doen. Volgens ons draait kerst om samen zijn, genieten van elkaars gezelschap en natuurlijk het geven van cadeautjes. Zoals in de video te zien hebben wij een aantal van onze relaties al verrast met een leuk cadeautje en wij geven jou ook de kans om iemand waarvan jij vindt dat diegene het verdiend een cadeautje te geven, gratis en voor niks!

Hoe werkt dit?

Je stuurt een email naar kerst@bijsmaak.com. Daarin vertel je ons wat over je beste vriend(in)/partner/oom/vader/zus en waarom diegene volgens jou een leuke verrassing verdient. Daarnaast vermeld je het adres van de door jou gekozen persoon, zijn/haar leeftijd, geslacht en maat (S/M/L). Wij zullen aan de hand van de ingezonden brieven de leuksten, geksten en origineelsten uitkiezen en een leuk cadeautje toesturen. Het laatste wat je nog moet doen is onze actie op Facebook delen, want we hebben echt een hele berg cadeautjes klaar liggen en we willen zoveel mogelijk mensen een kans geven iemand te verrassen.

De gelukkigen ontvangen een door ons uitgekozen cadeautje (denk hierbij aan een sjaal, muts, een paar handschoenen, een portemonnee of een andere toffe accessoire) wat bij de omschrijving uit de ingezonden brief past en voorzien is van een leuk kaartje met een kerstwens! NO CATCH! Hoe dan ook wensen we iedereen gelukkige feestdagen toe en nogmaals een groot dankjewel naar alle support die we van jullie krijgen!

Iemand opgeven kan tot 23-12-2015 14:00 uur.

Een extra dank gaat uit naar Onovision voor het belangeloos meewerken aan deze kerstboodschap.Naar Blog