Swipe to the right
25 december 2015

Clae X Commonwealth Hoffman pavement suede


Clae X Commonwealth Hoffman pavement suede. De Hoffman behoort tot een van de sportiefste silhouetten van Clae, hij combineert het oude met het moderne. Mede hierdoor is de Hoffman bij velen geliefd en deze collab zal zeker voor die liefhebbers goed in de smaak vallen. In samenwerking met Commonwealth dropt Clae namelijk een erg toffe pavement suede limited edition van de Hoffman, er zijn maar 350 (!) paartjes van deze sneaker gemaakt.

Commonwealth is een men's sneaker & clothing boutique met twee vestigingen in Amerika en eentje in de Filipijnen, de boutique staat bekend om haar oog voor detail en stijl. Commonwealth zag in 2004 het levenlicht en heeft sinds die tijd behoorlijk aan de weg getimmerd, zo werd de boutique vernoemd in verschillende lijsten als "Best stores in Amerika", "Coolest stores in Amerika" en "Top 100 stores men should shop at". Needless to say moest een collab met Clae er dus heel tof uitkomen te zien.

De upper van de schoen is gemaakt van grof suede en een leren hiel. De binnenkant van de sneaker bestaat uit leer en neopreen en voelt warm en zacht aan. De super lichte en comfortabele EVA zool van Clae voorziet de schoen van ultiem loopcomfort en een fijne pasvorm. De release van de schoen bij BijSMAAK is 26 december om 12:00.

FEATURED ITEMS
Naar Blog