Swipe to the right
20 juni 2016

Diamond Quest Mid


  Diamond Supply Co Quest Mid 1

  Diamond Supply Co Quest Mid 2

  Diamond Supply Co Quest Mid 3

  Diamond Supply Co Quest Mid 4

  Diamond Supply Co Quest Mid 5

  Diamond Supply Co Quest Mid 6


Diamond Quest Mid black suede & grey suede. EXCLUSIEF. Als enige Nederlandse retailer mogen wij jullie de Diamond Quest Mid black suede en Diamond Quest Mid grey suede aanbieden. Deze eenmalige samenwerking met Diamond Supply Co. geeft jullie de mogelijkheid om je handen op deze gelimiteerde sneaker te krijgen.

Diamond Supply Co. is al jarenlang een begrip in de skatescene en staat bekend om de premium en exclusieve producten die het levert. Het merk werd in 1998 in het appartement van oprichter Nick Tershay gelanceerd en is uitgegroeid tot een van de bekendste skatemerken ter wereld. Grote skaters als Paul Rodriguez, Eric Koston, Stevie Williams, Torey Pudwill en Nyjah Huston werken nauw samen met Diamond en in het verleden is ook al samengewerkt met Nike SB.

De upper van de exclusieve Diamond Quest Mid bestaat compleet uit zacht en soepel suede. Aan de binnenkant zit een neopreen sock-fit constructie voor een extra aangename pasvorm. Op de upper bevinden zich bovendien geperforeerde patronen op de neus en zijkanten, deze hebben een ventilerende functie. Het geheel is constructed op een flexibele rubberen zool.

FEATURED ITEMSNaar Blog