Swipe to the right
4 mei 2016

New Balance Re-Engineered


  new-balance-mrt-580-reengineerd-tan-marron-1

  new-balance-mrt-580-reengineerd-tan-marron-2

  new-balance-mrt-580-reengineerd-tan-marron-3

  new-balance-mrt-580-reengineerd-dark-red-rouge-fonce-1

  new-balance-mrt-580-reengineerd-dark-red-rouge-fonce-2

  new-balance-mrt-580-reengineerd-dark-red-rouge-fonce-3

  new-balance-1500-reengineerd-navy-1

  new-balance-1500-reengineerd-navy-2

  new-balance-1500-reengineerd-navy-3

  new-balance-1500-reengineerd-khaki-1

  new-balance-1500-reengineerd-khaki-2

  new-balance-1500-reengineerd-khaki-3


New Balance 580 tan marron & dark red, 1500 "Paradise Awaits" navy, khaki, port royale, 1500 navy & grey en 996 concrete Re-Engineered. New Balance's Re-Engineered modellen zijn elk seizoen weer mateloos populair en ook dit seizoen zijn ze weer terug. De drop bestaat dit keer uit drie modellen met respectievelijk twee, 2 en 3 colorways. De primeur dit seizoen is voor de MRT 580 welke we voor de eerste keer als Re-Engineerd mogen presenteren.

De New Balance MRT 580 kwam vorig seizoen al voorbij, maar is voor de zomerse maanden in een nieuw jasje gestoken middels een Re-Engineered uitgave. Het model is nog steeds constructed op New Balance's super lichte REV-Lite zool, maar verder zijn er weinig directe gelijkenissen te vinden met de 580 van vorig seizoen. De Re-Engineered bestaat uit twee lagen: een neopreen/mesh sock en een volledig suede buitenkant. De buitenkant van de upper bestaat compleet uit zacht en soepel suede, daarnaast zit er een geperforeerd patroon op de neus en aan de zijkanten van de sneaker. Deze perforaties hebben een ventilerende functie, welke erg goed samen gaat met de dunne neoprene/mesh sock-fit. Beide colorways, tan marron en dark red, zijn verkrijgbaar in zowel mannen als vrouwen maten.

Voor de iconische New Balance 1500 is het niet de eerste keer dat hij langs komt in een Re-Engineered drop. Na het daverende succes van afgelopen seizoen konden we jullie de 1500's dit seizoen natuurlijk niet onthouden. Net als de 580 bestaat de drop van de 1500 uit twee colorways: navy en khaki. Beide sneakers hebben een dunne nylon upper met een suede accent op de hiel. De sneaker is, net als de 580, uitgerust met een geperforeerde neus en enkele perforaties op de zijkanten. Daarnaast is ook New Balance's Fantom Fit technologie in de sneaker verwerkt, dit is een innovatie die uit New Balance's performance-lijn stamt. Fantom Fit geeft de sneaker een unieke pasvorm mee een voorziet de drager daarnaast van ultiem loopcomfort. Het geheel is constructed op de super lichte REV-Lite zool. Tot slot zit er nog een leuk zomers detail aan de binnenkant: de binnen voering van de sneaker is namelijk voorzien van een tropische print!

Het tweede stel New Balance 1500’s Re-Engineered bestaat uit drie colorways: port royale, navy en grey. In vergelijking met de 1500’s die hierboven staan omschreven, zijn deze net wat chiquer. De upper van deze drie coloways bestaat compleet uit zacht en soepel suede. Dit wordt aangevuld door leren accenten in de tong en de kraag rondom de hiel en een geperforeerde neus. Het geheel is evenals de andere 1500’s constructed op de super lichte REV-Lite zool. Minder poespas rondom deze 1500’s: een simpele, strakke sneaker met een casual chique look.

Het laatste paartje van de Re-Engineered drop is de New Balance 996 concrete. De 996 is geen vreemde in onze line-up en ook zeker onder de sneaker liefhebbers is het geen onbekend silhouet. Voor de Re-Engineered uitgave van het model is de sneaker compleet gestript, op een enkele subtiele, zachte laag nubuck materiaal na. Het zachte en soepele nubuck sluit aangenaam om de voet heen en het geperforeerde patroon op de toe box en de zijkanten van de sneaker zorgen voor de benodigde ventilatie. De upper is constructed op New Balance's REV-Lite outsole. Dit maakt het geheel tot een lichte, flexibele en comfortabele zomerschoen.

FEATURED ITEMSNaar Blog