Swipe to the right
21 januari 2016

Puma Ignite Sock


Puma Ignite Sock drizzle black, all black, white & peacoat white. Puma begint 2016 met de introductie van een nieuw model: de Ignite Sock. De Ignite Sock is een sportief silhouet en dat is niet gek. Het model is namelijk afgeleid van de Ignite serie hardloopschoen van Puma, maar is omgetoverd tot een toffe lifestyle sneaker. Als je het ons vraagt zijn ze daar erg goed in geslaagd, zeker gezien de prijs/kwaliteit verhouding.

De upper van de Ignite Sock bestaat grotendeels uit suede met enige synthetische accenten aan de zijkant van de runner. De binnenkant in gevoerd met neopreen wat zorgt voor een erg aangename sock-fit constructie, dit bevordert de pasvorm en flexibiliteit van de sneaker. Constructed op de zachte Ignite zool van Puma die identiek is aan de zool die onder de Ignite hardloopschoen zit. Je bent dus gegarandeerd voorzien van ultiem loopcomfort en een goede schokdemping.

De Puma Ignite Sock is verkrijgbaar in 4 colorways: drizzle white & peacoat white en uit de "Select" lijn in drizzle black en all black

FEATURED ITEMSNaar Blog