Retournering aanvragen

Bestellingen kunnen binnen 30 dagen geruild of geretourneerd worden. De factuur, meegeleverd bij de bestelling, dient tevens als retourformulier. Instructies en het retouradres staan hierop vermeld. De kosten voor retourzendingen zijn voor rekening van de klant. Wanneer je een pakket retour zendt, ontvang je bij het postkantoor een zendingsbewijs. Bewaar dit goed zodat het pakket eventueel getraceerd kan worden.

Retour adres
BijSMAAK.com
Bloemerstraat 70
6511EL NIJMEGEN

Kiala
Het is ook mogelijk een retour via Kiala te verzenden, dit is in veel gevallen goedkoper dan traditionele methoden (vooral voor klanten uit België of Frankrijk). Voor een Kiala zending dient hetzelfde retouradres gebruikt te worden, let er op dat het afhaalpunt de DA Drogisterij op Molukkenstraat 15 in Nijmegen is. Vermeld ook ons e-mail adres: info@bijsmaak.com bij de zending zodat wij op de hoogte worden gesteld. Let er wel goed op dat de zending correct wordt verzonden, pakketten worden niet van andere locaties gecollecteerd dan bovengenoemde en ook pakketten zonder e-mail notificatie lopen kans niet gecollecteerd te worden. Door het beperkte gebruik van Kiala kan een omruiling of terugstorting tot 5 werkdagen langer duren dan normaal.

Het terugsturen van een artikel
Let er op dat we alleen retouren accepteren wanneer het product in originele staat inclusief alle eventuele aanhangsels en accessoires wordt aangeboden. Verzend je retour daarom altijd goed verpakt in een verzenddoos. Wanneer het schoenen betreft mag de originele schoenendoos niet als verzenddoos gebruikt worden, deze dient vrij te blijven van stickers, plakband e.d. Alle retouren worden met bekwame spoed behandeld. Bij een omruiling streven we er naar binnen 2 werkdagen na ontvangst het nieuwe paar te verzenden. Een terugstorting wordt binnen 5 werkdagen na ontvangst behandeld, je ontvang hiervan een creditfactuur via de mail.

Log hieronder in met je ordernummer en je e-mail om je retour online aan te melden. Bij een omruiling kunnen we dan het gewenste product vast apart zetten en je retour kan sneller worden verwerkt.

Bestelgegevens

* Verplichte velden