Swipe to the right
2 november 2017

Saucony Grid 9000 Milano x Antonioli INNER


Een nieuwe collab van de Saucony Grid 9000 samen met de Italiaanse sneaker-retailer Antonioli INNER is uitgebracht. De Antonioli INNER x Saucony Grid 9000 Milano.

Claudio Antonioli opende in 1987 zijn eerste luxery streetwear boetiek. Nu heeft hij meerdere grote boetieks en een webshop met bekende designer artikelen. Zijn filosofie is om op een praktische manier de hedendaagse smaak te combineren met alternatieve keuzes.

Geïnspireerd door de kathedraal van Duomo in Milaan, komt deze Saucony Grid 9000 in een overall crème kleurige upper met grijs suède die het marmer op de kathedraal vertegenwoordigd. De details op deze sneaker zijn onder meer de speckled sole en de gouden en groene accenten op de side panels, de binnenvoering en de branding. Dit is geïnspireerd op de groene roest van de koperen deuren en het goud van het standbeeld bovenaan de kathedraal. Ook heeft deze sneaker een costum insole.

De doos van de premium-schoenen bestaat uit een verzameling van foto's in Milaan gefotografeerd door Michela Morselli. De schoenen worden met 3 paar veters geleverd: white, grey-white en sand-gold.

De Antonioli INNER x Saucony Grid 9000 Milano wordt op de nacht van vrijdag 3 november op zaterdag 4 november gereleased om 00:01 CET en is verkrijgbaar in maat 40 t/m 46.


ShopNaar Blog