Swipe to the right
4 maart 2016

ARKK Copenhagen 2.0ARKK Copenhagen Raven black, grey melange & navy en Falcon all white & navy. Nadat we ARKK vorig seizoen toevoegde aan onze line-up, bleek het al snel een merk dat goed in de smaak viel. De voorraad van het stijlvolle en futuristische Deense merk was al gauw op, maar wees gerust, dit seizoen is ARKK terug en ARKK dropt hard.

Zowel de Raven als de Falcon zijn dit seizoen terug en ARKK heeft er alles aan gedaan om de modellen dit seizoen nóg beter te maken. Zo hebben we vroeg in het seizoen al 5 toffe, nieuwe colorways die er in onze ogen allemaal erg goed uitzien. Daarnaast heeft ARKK de kwaliteit van haar sneakers verbeterd door de doorvoering van een aantal strategische aanpassingen. Ten eerste is de toebox van de sneakers van binnen uit verstevigd, dit komt ten goede van de shape van de schoen. Ook zijn de veterogen van de Falcon geupgrade, deze waren voorheen van plastic maar zijn vanaf dit seizoen van silliconenmateriaal gemaakt.

ARKK volgt het eerste succesvolle seizoen goed op met een sterke line-up, en geloof ons als we zeggen dat er nog veel moois zal volgen!

FEATURED ITEMSNaar Blog