Swipe to the right
19 september 2017

ARKK Copenhagen Eaglezero & Eaglezero Braided

ARKK Copenhagen, het Deense merk dat grote waarde hecht aan vaderlandse architectuur en Scandinavische lifestyle. Met een lacing systeem dat geïnspireerd is op de Øresund brug tussen Denemarken en Zweden is de Eaglezero dan ook niet meer weg te denken uit de collectie van het merk. ARKK dropt het model dit seizoen dan ook in verschillende speciale uitgaven.

Met een upper van de dunste ademende mesh is het sockfit silhouet van de Eaglezero black tan & off white tan slanker dan ooit. Dit in combinatie met een nubuck hiel en tan kleurige Stable-E15 zool zorgt voor een luxe ogende sneaker, met het draagcomfort dat je van ARKK gewend bent.

Speciaal voor de Superior lijn heeft ARKK de upper van de Eaglezero opnieuw ontworpen. De slanke upper van de Eaglezero is uitzonderlijk voor deze uitvoering gemaakt van grof geweven materiaal en voorzien van een contrasterende nubuck heelpad. Dezelfde comfortabele sockfit, maar dan met een nog frissere look. De iron colorway uit deze lijn komt ook in damesmaten.

ShopNaar Blog