Swipe to the right
17 november 2017

ARKK Copenhagen Superior Line Winter
De Superior line wintercollectie van ARKK Copenhagen staat weer klaar.

De Superior lijn van ARKK Copenhagen brengt de tofste modellen, vervaardigd uit de meest hoogwaardige materialen en is exclusief verkrijgbaar in een beperkt aantal winkels over de hele wereld. De sneakers uit deze lijn zijn dan ook verpakt in een speciaal ontworpen schoenendoos. Dit seizoen brengt de Superior line de Scorpitex Superior en de Eaglezero Braided Superior.

De Scorpitex Superior is natuurlijk niet nieuw voor ons, maar de colorways wel. De Scorpitex Superior is namelijk in twee winterse colorways verkrijgbaar, desert brown burgundy en faded green crème. De sneaker featured een vetersysteem geïnspireerd op wandelschoenen, een slank silhouet en een ademende upper van mesh. Dit geheel rust op de bekende ARKK STABLE E-15 zool, die zorgt voor extra comfort.

Ook de Eaglezero Braided hebben we al eerder geïntroduceerd. De grof geweven nylon upper is het kenmerk van deze schoen. Dit in combinatie met het sidelacing system geeft de sneaker een futuristische look. De triple black en triple faded green colorways op de Eaglezero Braided zijn dan ook alles behalve saai.

De sneakers zijn verkrijgbaar in maat 41 t/m 46 en speciaal voor de dames hebben we de ARKK Copenhagen Scorpitex Superior faded green creme ook in maat 36 t/m 41 op voorraad.

ShopNaar Blog