Swipe to the right
13 april 2016

Asics Gel-Lyte IIIAsics Gel-Lyte III stone wash light mint, adobe rose purple, light mint & navy. Begin dit seizoen werd Asics met veel trots toegevoegd aan onze line-up. Sindsdien hebben de Gel-Lyte V en de Gel-Kayano de revue al gepasseerd, maar nu is het dan eindelijk tijd voor onze eerste Gel-Lyte III drop.

De Gel-Lyte III werd in het begin van de 90s door Asics geïntroduceerd als performance hardloopschoen en kenmerkte zich toen al met de 'split tongue'. Het design van de tong zorgt ervoor dat de tong tijdens het lopen/rennen niet naar links of rechts wegglijdt. In de zomer van 2007 werd er nieuw leven in de Gel-Lyte III geblazen. Sinds de re-release is de Gel-Lyte III het onbetwiste paradepaardje van Asics geworden met toffe premium releases en ontelbare collabs.

Onze eerste Gel-Lyte III drop bestaat zoals gezegd uit vier colorways. De eerste twee: stone wash light mint en adobe rose purple hebben beiden een upper die bestaat uit suede en mesh. De andere twee colorways: light mint en navy bestaan beiden compleet uit suede. Alle vier de colorways zijn constructed op Asics' kenmerkende 'gel cushioned' zool welke garant staat voor stabiliteit en loopcomfort.

FEATURED ITEMSNaar Blog