Swipe to the right
22 december 2015

Nieuw bij BijSMAAK: Asics!


  • Asics Gel-Lyte V light grey
  • Asics Gel-Lyte V light grey
  • Asics Gel-Lyte V all white
  • Asics Gel-Lyte V all white

Asics Gel-Lyte V all white & light grey. Nieuw! Nieuw! Nieuw! We zijn zeer, maar dan ook zéér verheugd, dat we jullie tijdens de feestdagen mogen verrassen met de aankondiging dat Asics is toegevoegd aan de BijSMAAK line-up. Asics laat menig sneaker liefhebber al jaren lang watertanden met klassieke high performance sneakers en exclusieve collabs. We zien het Japanse merk als een enorm waardevolle toevoeging aan onze line-up en we zien vele mooie releases met smart tegenmoet.

De Gel-Lyte V is een klassieke runner die Asics in 1993 voor het eerst dropte. Toen was het een van de meest technologisch geavanceerde sneakers op de markt, meer dan genoeg reden voor de re-release van de schoen in 2013. Sinds 2013 zijn er verschillende collabs geweest tussen de Asics Gel-Lyte V en o.a. Ronnie Fieg, Bodega en Commonwealth.

De eerste drop van Asics bij BijSMAAK is de Gel-Lyte V in twee colorways: all white & light grey. De upper van de all white bestaat uit een combinatie van leer en mesh materiaal, de light grey bestaat uit suede en mesh. Constructed op een comfortabele en zachte gel zool ben je gegarandeerd van subliem loopcomfort, zeker met aanvulling van een zachte neopreen sock-fit constructie. De pasvorm van de schoen is door de sock-fit erg aangenaam en de schoen sluit goed aan op je voet.

FEATURED ITEMS
Naar Blog