Swipe to the right
7 januari 2016

Bodega X Saucony Shadow 5000 Elite


  • Saucony X Bodega Shadow 5000 Elite blue
  • Saucony X Bodega Shadow 5000 Elite blue
  • Saucony X Bodega Shadow 5000 Elite red
  • Saucony X Bodega Shadow 5000 Elite red

Bodega X Saucony Shadow 5000 Elite. De allereerste collab die wij jullie dit jaar mogen voorschotelen is die tussen Bodega en Saucony. Degenen die al wat langer meegaan in de sneakerscene zullen wellicht een belletje horen rinkelen bij het zien van de foto's van deze collab, de schoen wordt namelijk re-released. De eerste keer dat deze collab werd uitgebracht was in 2010, er was toen veel commotie om de release van de schoen heen. In eerste instantie zou deze namelijk alleen gelimiteerd verkrijgbaar zijn in Japan, er werd echter op dit besluit terug gekomen en de schoen werd in de nazomer van 2010 ook in Amerika gereleased. Nu 5.5 jaar later geven we jullie de kans om deze toffe collab te bemachtigen.

Bodega is voor de meeste sneaker liefhebbers geen onbekende naam, de winkel is gevestigd in Boston en heeft sinds de opening in het begin van de jaren '00 een behoorlijke reputatie opgebouwd. De winkel is opgericht met de gedachte om een ruimte te creëren waarin de beste spullen op één plek te vinden zouden zijn. Nu, ruim 10 jaar later, kan wel gesteld worden dat het de oprichters aardig is gelukt om dit te bereiken. De winkel in Boston ligt midden in het centrum, maar heeft geen uithangborden en ligt als het ware 'hidden in plain sight', ondanks dit 'nadeel' heeft Bodega al een erg indrukwekkend portfolio opgebouwd. De gevestigde merken zul je allemaal aantreffen in de winkel en daarnaast brengt Bodega zeer regelmatig collabs uit met deze merken. Een aardige gang van zaken voor een verstopte winkel dachten wij zo...

Dat brengt ons bij de Saucony Shadow 5000 Elite, een klassieke 80s runner van Saucony uitgevoerd door het Elite label. De upper is erg mooi afgewerkt en bestaat uit suede, leer en mesh materiaal. Constructed op de super lichte, off white gekleurde EVA midsole en een toffe gum outsole, voorziet de sneaker van ultiem loopcomfort. De Bodega X Saucony Shadow 5000 Elite is verkrijgbaar in twee kleuren: rood en blauw, bij elk paar zitten extra veters die gekleurd zijn naar de colorway van de schoen.

De Bodega X Saucony Shadow 5000 Elite is verkrijgbaar in mannen en vrouwen maten.

FEATURED ITEMSNaar Blog