Swipe to the right
24 mei 2016

Clae Ellington


  Clae Ellington Suede cactus 1

  Clae Ellington Suede cactus 2

  Clae Ellington Suede cinnamon 1

  Clae Ellington Suede cinnamon 1

  Clae Ellington Textile deep navy 1

  Clae Ellington Textile deep navy gum 2

  Clae Ellington Textile black dark gum 1

  Clae Ellington Textile black dark gum 2

  Clae Ellington Perforated all white 1

  Clae Ellington Perforated all white 2

Clae Ellington Suede cinnamon, cactus, Perforated all white en Textile deep navy & black dark gum. De Ellington is al enige tijd onderdeel van onze line-up en is een van de populairste silhouetten van Clae. Het simpele, maar stijlvolle design spreekt zowel het jongere als volwassenere publiek aan en dat vinden wij niet meer dan logisch. Clae speelt dan niet zozeer met het design, maar wel met de materialen en de colorways die gebruikt worden voor de Ellington. Hierdoor weet Clae elk seizoen weer een drop stijlvolle en geliefde schoenen te brengen.

De Clae Ellington cinnamon en Clae Ellington cactus hebben beiden een compleet uit suede bestaande upper. Het zachte en soepele suede is van hoge kwaliteit en sluit erg aangenaam om de voet heen. Daarnaast is de schoen voorzien van een extra dikke insole, wat lopen toch nét iets aangenamer maakt, al zorgt de lichte en flexibele rubberen outsole daar sowieso al voor.

De Clae Perforated all white toont het innovatieve karakter van de Ellington. De upper van deze schoen bestaat uit twee delen soepel, wit leer. Het voorste deel van de schoen, inclusief de tong, is geperforeerd, dit creëert een unieke look. Wij zijn er overigens nog steeds niet over uit of het de schoen nou chiquer of meer casual maakt, dus dat laten we maar even aan jullie. Ook dit model is constructed op een extra dikke insole en lichte en flexibele outsole.

De Clae Ellington Textile deep navy en Clae Ellington Textile black dark gum hebben beide een compleet uit canvas bestaande upper. De schoen heeft hierdoor een meer casual look dan de andere colorway in dit bericht. Een tof detail van deze colorways zijn de gum zolen, waar wij enorm fan van zijn. Extra aandacht voor de Elllington Textile black welke is constructed op een toffe black gum outsole. Beide colorways zijn evenals de andere colorways voorzien van een extra dikke insole.

FEATURED ITEMSNaar Blog