Swipe to the right
16 maart 2016

Clae Hoffman is terug!


Clae Hoffman camel, concrete & all black suede mesh. Al sinds de introductie van het silhouet is de Hoffman misschien wel de populairste sneaker van Clae. De casual sneaker steekt het old school runner gevoel in een modern en casual straatjack. Ook dit seizoen is de Hoffman weer terug en wij zijn zeer enthousiast over de lijn van dit seizoen.

De eerste drie colorways van de Hoffman zijn de camel, concrete & all black suede mesh. Drie uiteenlopende, maar zeer toffe colorways. Een nieuwe feature van de Hoffman is dat de camel & concrete suede mesh nu een speckeld zool hebben. De lichte blown EVA outsole wordt nog altijd aangevuld door een kwalitatief hoogwaardige upper welke bestaat uit suede, neopreen en mesh materiaal. Het geheel vormt een lichte, comfortabele en ventilerende sneaker.

Clae laat ook dit seizoen weer zien dat het met subtiele aanpassingen een verrassend en vernieuwend aanbod kan brengen. De Hoffman zal nog lang een van onze favoriete sneaker blijven en geef ons eens ongelijk!

FEATURED ITEMSNaar Blog