Swipe to the right
25 februari 2016

Clae X American Rag Hoffman


  • Clae X American Rag Hoffman white suede 1
  • Clae X American Rag Hoffman white suede 2
  • Clae X American Rag Hoffman white suede 3
  • Clae X American Rag Hoffman white suede 4

Clae X American Rag Hoffman white suede. Na de extreem populaire collab tussen Clae en Commonwealth is het alweer tijd voor de volgende exclusieve drop van Clae. Wederom is het sportieve en tijdloze Hoffman silhouet uitverkoren om hier vorm aan te geven, deze keer in samenwerking met American Rag. Evenals de vorige limited edition Hoffman zijn er ook van deze sneaker maar een gelimiteerd aantal geproduceerd, slechts 200 (!!) paartjes wereldwijd. Wij hebben onze handen op 10 paartjes kunnen krijgen en deze zijn in Nederland exclusief bij ons verkrijgbaar.

American Rag is een Amerikaanse sneaker/streetwearshop met twee vestigingen in Los Angeles. Binnen de Amerikaanse scene wordt American Rag gezien als een van de meest innovatieve en trendsettende winkels als het gaat om de "Californian culture". De samenwerking met Clae komt dan ook niet uit de lucht vallen. Clae weet elke seizoen weer te verrassen met nieuwe innovatieve modellen en technieken en komt daarnaast, net als American Rag, uit Los Angeles. De potentie van deze collab was, als je het ons vraagt, dan ook meer dan aanwezig.

Het resultaat van de twee stijliconen uit Los Angeles is een zéér cleane uitgave van de Hoffman. De white suede colorway van de sneaker is geïnspireerd op het fijne, witte zand en de sneeuw die in Zuid-Californië te vinden zijn. Zoals we gewend zijn van de Hoffman is de upper constructed op de super licht blown EVA outsole en zit er een leren accent in de hiel verwerkt. De Clae X American Rag Hoffman white suede is de tweede collab die Clae in korte tijd dropt, en als aan het aan ons ligt laat de volgende niet lang op zich wachten!

RELEASE DATUM: ZATERDAG 27-02-2016 OM 12:00

FEATURED ITEMSNaar Blog