Swipe to the right
17 december 2015

Clarks Originals luidt het nieuwe seizoen in


  • Clarks Trigenic Flex off white
  • Clarks Originals Trigenic Flex off white
  • Clarks Wallabee maple suede
  • Clarks Wallabee maple suede 2
  • Clarks Wallabee terracotta
  • Clarks Wallabee terracotta 2
  • Clarks Weaver maple

Clarks Trigenic Flex off white, Wallabee maple suede & terracotta en de Weaver maple. Hoewel we nog net niet in het nieuwe jaar zitten, konden we het niet laten om jullie toch al een voorproefje te geven van het aankomende seizoen. Dit doen we met een chique drop van Clarks in de vorm van de Trigenic Flex, de Wallabee én een nieuw model: de Weaver.

De Trigenic Flex en Wallabee zijn ons beiden bekend bij BijSMAAK, de een iets nieuwer dan de ander. De Trigenic Flex is het nieuwste silhouet van Clarks dat werd ontwikkeld in samenwerking met het Italiaanse bedrijf Vibram. Vibram is gespecialiseerd in high performance zolen en constructies, de zool van de sneaker is dan ook een geval apart. Deze bestaat namelijk uit drie delen, hierdoor is de zool enorm flexibel en comfortabel, het gebruikte materiaal is daarnaast ook erg licht. De upper van de schoen is volledig van nubuck gemaakt en heeft een toffe off white colorway.

De Wallabee is wereldwijd een iconisch mocassin silhouet dat keer op keer bewijst een tijdloos model te zijn. Clarks doet het silhouet deze keer eer aan met twee enorm goede colorways: maple & terracotta. De upper van de schoen is compleet gemaakt van suede en constructed op de comfortabele en befaamde spekzool van Clarks, zeer toffe toevoegingen aan onze Clarks line-up.

Het nieuwste silhouet in de Clarks line-up heet de Weaver. Net als de Wallabee bestaat de upper volledig uit suede en is deze gebouwd op de spekzool van Clarks. De Weaver toont gelijkenissen met de Wallabee, maar weet toch een compleet eigen look te creëren en die bevalt ons wel. De sneaker oogt, zoals we gewend zijn van Clarks chique, maar is beduidend minder robuust dan de Wallabee door de egale shape van het silhouet. Een stijlvolle schoen voor chique en casual gelegenheden.

FEATURED ITEMS

Naar Blog