Swipe to the right
22 januari 2016

Clarks Originals Trigenic sneakers


Clarks Orginals Trigenic Veldt sand, Trigenic Flex off white, black & sand. Afgelopen jaar mochten we de Clarks Trigenic toevoegen aan onze line-up, een van de meeste vernieuwende en innovatieve modellen in de scene. Door het jaar heen is de populariteit van het model alleen maar toegenomen, dit was voor Clarks reden genoeg om 2016 te beginnen met een de drop van een nieuw Trigenic model, namelijk de Trigenic Veldt.

De Trigenic Veldt dankt zijn naam aan de Polyveldt-constructie die Clarks halverwege de 70s introduceerde. Deze constructie is door de jaren heen uitgegroeid tot een kenmerkend silhouet bij Clarks en zit flexibel en licht om de voet heen. Deze kenmerkende eigenschappen sluiten erg goed aan bij de innovatieve driedelige Trigenic outsole die extra flexibiliteit en comfort creëert. De Trigenic Veldt combineert het beste uit het heden met het beste uit het verleden door het Polyveldt silhouet op een Trigenic outsole te plaatsen. Maar het zou 2016 natuurlijk niet zijn als er geen extra vernieuwing in de schoen verwerkt zat. De insole van de Veldt is namelijk gemaakt van een bollenstructuur die extra schokdemping creëert. Deze vernieuwing heeft ons op zeer positieve wijze verrast, en laat maar weer eens zien dat Clarks een van de meest vooruitstrevende merken in de scene is.

Ook van de Trigenic Flex hebben we al een aantal toffe nieuwe colorways mogen ontvangen. Voor de dames hebben we de Trigenic Flex off white en black nubuck en voor mannen de Trigenic Flex sand en black nubuck.

FEATURED ITEMSNaar Blog