Swipe to the right
9 maart 2016

Diadora Avio Pack


Diadora V7000 frappe & N9000 sky blue "Avio Pack". Diadora heeft zich, na de toevoeging aan onze line-up, al snel erg populair gemaakt. Het kon dan ook niet lang duren voordat we jullie de eerst pack van Diadora zouden presenteren. Als je het ons vraagt, is het meteen een erg sterk en sprekend pack: de Avio Pack.

De Avio Pack bestaat uit twee iconische runners uit de 90s: de V7000 en N9000. De colorways van de sneakers zijn geïnspireerd op historische camouflagepatronen van verschillende gevechtsvliegtuigen uit de luchtmacht. Voor de V7000 frappe colorway zijn camouflagepatronen gebruikt die gemaakt zijn om op te gaan in het droge en dorre landschap van de woestijn. Het andere model, de N9000 sky blue, dankt zijn colorway aan de vliegtuigen die actief waren tijdens operaties op zee.

De upper van de V7000 frappe is gemaakt van nylon en microfiber. Constructed op dikke en zachte midsole maakt de sneaker tot een flexibele en lichte runner. Het model wordt geleverd met een extra paar veters, deze komen in dezelfde kleur als de zool.

De N9000 sky blue is een wat exclusievere sneaker en bestaat uit leer, suede en nylon. Dit is constructed op een comfortabele, dikke zool welke zorgt voor stabiliteit en loopcomfort. De N9000 sky blue is een echte eye-catcher en wordt geleverd met een extra paar veters, ook deze komen in dezelfde kleur als de zool van de schoen.

FEATURED ITEMSNaar Blog