Swipe to the right
22 maart 2016

Diadora V7000


Diadora V7000 cyan blue fluo green, paloma gray orange firecracker & acqua green. Na de introductie van de V7000 tijdens de release van de Avio Pack, komen er nu nog drie colorways bij. Het silhouet werd in de '90s geïntroduceerd als hardloopschoen voor middellange afstanden en de re-release van de sneaker heeft geleid tot een lichte en flexible runner die ideaal is om frequent te dragen. De V7000 weegt slecht 290 gram en de drop bestaat uit twee lijnen.

De cyan blue fluo green en paloma gray orange firecracker bestaan beide uit een combinatie van suede en geperforeerd leer. Het geperforeerde leer zorgt voor extra ventilatie terwijl het zachte suede zorgt voor een toffe look en een mooie afwerking. De midsole van de V7000 staat garant voor een stabiele feel en is zacht en flexibel. De outsole is van rubber en kenmerkt zich met een Z-vorm wat zorgt voor extra grip.

De acqua green colorway is de nylon uitvoering van de V7000, de upper bestaat daarom uit een combinatie van suede en nylon. Voor de midsole en outsole zijn dezefde materialen gebruikt als voor de andere colorways, stabiliteit, flexibiliteit en grip staan hierbij voorop.

Van de drie colorways zijn de cyan blue fluo green en acqua green ook verkrijgbaar in dames maten.

FEATURED ITEMSNaar Blog