KANGAROOS
KANGAROOS
KANGAROOS
KANGAROOS
KANGAROOS
KANGAROOS
KANGAROOS
KANGAROOS
KANGAROOS
KANGAROOS
KANGAROOS
KANGAROOS

KANGAROOS

Hot Shot Lo Varsity

De HOT SHOT LO VARSITY werd in 1988 als een klassieke basketbalsneaker voor het eerst gelanceerd. Een paar seizoenen geleden werd dit model opnieuw geïntroduceerd en gemoderniseerd. Met een upper van mesh, witte leren overlays aan de zijkant en gekleurde suéde overlays op de hiel en neus, is het een typisch basketbal silhouet uit de ‘80s. De buitenzool is gemaakt van slijtvast rubber waarbij ook het KangaROOS logo is toegevoegd aan de zijkant. Naast dit is natuurlijk ook het secret vakje aan de binnenkant van de tong toegevoegd, altijd handig voor het fesivalseizoen ;). En dat is nog niet alles want ook heeft deze uitvoering een Amerikaans vlaggetje net onder hert oogje van de veter.

De HOT SHOT LO VARSITY hebben we in 2 colorways waaronder de ‘wine red cream’ met een lichtblauwe zool en de ‘evergreen cream’ met een donkerpaarse zool.

Als laatste hebben we nog een extra model toegevoegd, De GAME LO II. In 1990 werd dit silhouet ontworpen en nu ziet hij er nog steeds hetzelfde uit als toen. Op de zijkant zijn gladde leren overlays toegevoegd en op de neus en hiel een suéde stuk. Daarnaast zit er aan de binnenkant van de sneaker een gele kleur die matcht met de hiel.

Check hieronder welke jouw favoriet is.

Auteur: Luna Salden

Date: 12 april 2024