KARHU LEGACY 96
KARHU LEGACY 96
KARHU LEGACY 96
KARHU LEGACY 96
KARHU LEGACY 96
KARHU LEGACY 96
KARHU LEGACY 96
KARHU LEGACY 96

KARHU LEGACY 96

BijSMAAK bestseller

Een klassieker in de BijSMAAK collectie.

De Karhu Legacy 96 in de colorway dawn blue bright white is de best verkochte schoen van onze sneaker boutique en daarmee een instant BijSMAAK classic. Door de subtiele kleuren en het comfort die deze sneaker biedt is deze over de jaren heen een favoriet geworden. Deze parels gaan als warme broodjes over de toonbank, dus er zijn momenteel nog maar een paar maten over. We hebben daarom ook nog een leuk alternatief; de Karhu Legacy 96 irish cream jet black. Dit is dezelfde sneaker in een donker jasje, perfect voor autumn/Winter 2023.

De combinatie van materialen en technologieën maken de Legacy 96 uniek. Zo is de upper gemaakt van een mesh basis met suede overlays die zorgen voor een luxueuze uitstraling. Daarnaast zorgt de air cushion voor langdurig comfort waarbij het geheel staat op een rubberen outsole voor grip op elk terrein. Met de subtiele kleurencombinatie dawn blue bright white zorgt Karhu voor een monotone look waarbij de schoen gebruikt maakt van verschillende grijstinten op een witte basis.

De sneaker is online verkrijgbaar op bijsmaak.com of te passen in onze pop-up store op de Bloemerstraat 70 Nijmegen, geopend tijdens koopavond op donderdag en tussen 12:00 en 17:00 op vrijdag t/m zondag.

 

Auteur: Max Lamers
Datum: 20 september 2023