KARHU LEGACY 96
KARHU LEGACY 96
KARHU LEGACY 96
KARHU LEGACY 96
KARHU LEGACY 96
KARHU LEGACY 96
KARHU LEGACY 96
KARHU LEGACY 96

KARHU LEGACY 96

Alle colorways op een rij

Karhu is een Finse sneakerfabrikant met een erfgoed dat teruggaat tot 1916. De naam ‘Karhu’ betekend dan ook beer in het Fins wat perfect past bij het karakter en uitstraling van het merk. In 1996 bracht Karhu de Legacy 96 uit, midden in een tijd waarin grote spelers als Nike en Adidas de sneakermarkt domineerden. Maar Karhu slaagde er in om zich hiervan te onderscheiden door een eigen unieke stijl en twist toe te voegen. Hier was de Legacy onder andere een van, vanwege zijn opvallende design. Daarnaast is de Legacy een van de best verkopende modellen bij BijSMAAK, en dat is niet voor niets. De colorblocking op dit model kan erg varieren, van simpel tot kleurrijk. De upper is vaak van mesh en op de zijkant zit een figuur wat herhaaldelijk terug komt op alle Legacy´s

De Legacy 96 maakt wereldwijd veel indruk op sneakerliefhebbers. En Karhu blijft niet stilzitten. Ze innoveren en vernieuwen, vaak in samenwerking met bekende sneakerwinkels, kunstenaars en modellenbureaus, om speciale edities van de Legacy 96 uit te brengen.

Op dit moment hebben we 12 verschillende Legacy’s op voorraad in allerlei verschillende colorways. We hebben genoeg keus dus vast wel iets dat bij jou past.

Kom langs in de winkel of check ze hieronder!

Auteur: Luna Salden

Datum: 8 mei 2024