Swipe to the right
20 september 2017

New Balance X Hanon 520 Fisherman's Blues


Dertien jaar na de eerste samenwerking tussen New Balance en Hanon droppen de twee merken hun nieuwste collab, met de iconische jaren 70 runner '520' als canvas.

Met de 520 Fisherman's Blues brengen New Balance en Hanon een ode aan Noordoost Schotland en haar fameuze geschiedenis in het Noordzee vissen. Met de havens in Aberdeen en Peterhead heeft Noordoost Schotland zowel de oudste haven als de haven met de grootste witvisvangst die de UK ooit heeft gekend. Het leven van een Noordzee visser uit deze havens werd getekend door zware en lange periodes op zee en een aanzienlijke kans niet levend terug te keren.

De kleuren van de ruwe zee en het zware vissersleven komen terug in de colorway van de 520 Fisherman's Blues. Het pallet van zeetinten tekent de upper van deze sneaker, welke volledig bestaat uit effen lederen en geperforeerd lederen vlakken. Speciaal voor deze collab is de 520 voorzien van een lederen binnenzool met New Balance en Hanon branding, een lederen Hanon vetertag en twee extra paar veters.

De New Balance X Hanon 520 Fisherman's Blues wordt gereleased op zaterdag 23 september, om 00:01.

ShopNaar Blog