Swipe to the right
26 oktober 2017

New Balance 997 x WoolrichTwee grote merken die bekend staan om hun kwaliteit. New Balance en Woolrich kondigen deze week een samenwerking aan. Ze hebben samengewerkt aan het 997 Made in USA model.

Woolrich Jon Rich & BROS is opgericht door John Rich en Daniel McCormick in 1830 in Penssylvania, USA. Het is de oudste fabrikant van outdoor wear in de Verenigde Staten. Het bedrijf werd opgericht voor het fabriceren van stoffen voor de vrouwen van jagers, loggers en trappers. Later heeft het bedrijf ook kledingbenodigdheden uitgebracht aan de Amerikaanse Burgeroorlog. Wat begon met 1 wolmolen, is nu uitgebreid naar een wereldwijd luxery kledingmerk.

Deze limited New Balance 997 Made in USA bestaat uit een premium nubuck upper en reflecterende underlays. Het geheel rust op een ENCAP midsole. De vamp, tong en backtap bestaan uit het bekende premium Woolrich wool.

Deze samenwerking zal releasen in de nacht van vrijdag op zaterdag 28 oktober om 00:01 CET en is beschikbaar in de maten 41.5 t/m 46.5.

ShopNaar Blog