Swipe to the right
11 december 2015

New Balance 998 X Ronnie Fieg


  • New Balance 998 X Ronnie Fieg
  • New Balance 998 X Ronnie Fieg
  • New Balance 998 X Ronnie Fieg
  • New Balance 998 X Ronnie Fieg

New Balance 998 X Ronnie Fieg. Menig sneaker liefhebber zal, net als wij, reikhalzend hebben uitgekeken naar deze collab en op 12-12-2015 om 00:00 uur is dan eindelijk de officiële release van de New Balance 998 X Ronnie Fieg.

In de sneakerwereld is Ronnie Fieg al jaren een gevestigde naam, de New York based modeontwerper heeft naar schatting al meer dan 50 collabs achter zijn naam staan en dit is de nieuwste toevoeging. In samenwerking met New Balance brengt Ronnie Fieg een nieuwe 998 uit van het “Made in USA” label genaamd: “City Never Sleeps”.

Het “Made in USA” label staat voor het gebruik van premium materialen, zo bestaat de upper uit nubuck, suede en leer. De neus en het middelste deel van de schoen bestaan uit nubuck en de hiel is van suede. Het kenmerkende “N” logo op de schoen is gemaakt van leer. De upper is constructed op de super schokdempende ABZORB zool van New Balance, een garantie voor loopcomfort, zeker in combinatie met de leren binnen voering van de schoen. De sneaker is echt een creme de la creme uitvoering van de 998 en wordt geleverd met 3(!) extra paar veters: een witte, zwarte en een donkerblauwe. Daarnaast is de insole voorzien van een custom print van Ronnie Fieg.

Wees er snel bij vanavond, er zijn slechts 24 paartjes verkrijgbaar in Nederland en onze voorraad beslaat de helft daarvan.

FEATURED ITEMS
Naar Blog