Swipe to the right
4 december 2015

New Balance "Mid-Century Modern Pack"


  • New Balance 997 Mid-Century Modern Collection slate blue
  • New Balance 997 Mid-Century Modern Collection slate blue
  • New Balance 998 Mid-Century Modern Collection navy orange
  • New Balance 998 Mid-Century Modern Collection navy orange

New Balance "Mid-Century Modern Collection Pack" 997 slate blue & 998 navy orange. Pack van het "Made in USA" label van New Balance, bestaande uit twee technisch hoogstaande sneakers. De Mid-Century Modern Pack is geïnspireerd door de architectuur en het interieur design uit de jaren '50 en '60. De leren accenten van de sneakers zijn gemaakt in samenwerking met Horween, deze leerlooierij heeft in Amerika een zeer bekende én goede naam. Horween maakt gebruik van slechts één looierij, deze staat in Chicago en is de oudste looierij van Amerika (sinds 1905). Naast de kwaliteit van het leer dat verwerkt is in de sneakers, zijn ook de andere materialen zeker niet mis.

De 997 slate blue is de crème de la crème uit de New Balance line-up. De upper van de sneaker bestaat uit nubuck, leer en twill. Het kleine beetje twill in de neus geeft de schoen extra flexibiliteit. Dit alles is constructed op de fameuze ENCAP zool van New Balance, welke garant staat voor ultiem loopcomfort.

De 998 navy orange komt net als de 997 uit de hoogste regionen van de New Balance line-up. De upper van de schoen bestaat uit pigskin suède, leer en twill. Constructed op de ABZORB zool van New Balance ben je gegarandeerd van de beste schokdemping.


FEATURED ITEMS
Naar Blog