Swipe to the right
27 november 2015

New Balance "Re-Engineered Pack"


  • New Balance 1500 Re-Engineered black
  • New Balance 1500 re-engineered black
  • New balance 1500 re-engineered carolina silver
  • New balance 1500 re-engineered carolina silver
  • New balance 1500 re-engineered navy
  • New balance 1500 re-engineered navy

New Balance 1500 "Re-Engineered Pack" black, carolina silver & navy. De New Balance 1500 is misschien wel de meest iconische runner uit de New Balance line-up en is tegenwoordig immens populair onder sneakerfans. De "Re-Engineered Pack" schijnt een nieuw licht op dit tijdloze silhouet met een aantal toffe nieuwe features en colorways.

De sneakers uit de pack zijn gemaakt van super licht en flexibel nylon mesh materiaal, in combinatie met de 'Fantom Fit' technologie van New Balance brengt dit uniek draagcomfort en een zeer aangename pasvorm met zich mee. Door de Fantom Fit technologie heeft New Balance simpliciteit naar een hoger niveau weten te tillen. De ogenschijnlijk simpele upper voorziet je namelijk van meer ondersteuning en draagcomfort dan je je kan voorstellen. De schoen bestaat verder nog uit een suède hiel en een leren binnenvoering om het af te maken.

Al het mooie bovenstaande is constructed op de RevLite zool New Balance welke garant staat voor een comfortabel en gewichtsloos gevoel. De sneakers uit het "Re-Engineered Pack" zijn, al met al, innovatieve, comfortabele en lichte sneakers die nieuw leven blazen in een iconisch silhouet van New Balance.

De sneakers zijn verkrijgbaar in drie colorways: black, carolina silver & navy


FEATURED ITEMSNaar Blog