Swipe to the right
18 mei 2016

New Balance voor de dames


  New-Balance-WL-999-WA-white-blue-1

  New-Balance-WL-999-WA-white-blue-2

  New-Balance-WL-999-WA-white-blue-3

  New-Balance-WL-999-LWB-Lost-Worlds-1

  New-Balance-WL-999-LWB-Lost-Worlds-2

  New-Balance-WL-999-LWB-Lost-Worlds-3

  New-Balance-WL1550-SA-black-1

  New-Balance-WL1550-SA-black-2

  New-Balance-WL1550-SA-black-3

New Balance WRT580 navy white, CW1600 white, WL999 white blue, WL999 Lost Worlds & WL1550 black. We hebben er vorige week al even aan mogen proeven, maar over iets meer dan een maandje is het dan eindelijk zo ver: het officiële begin van de zomer. Bij een nieuw seizoen horen natuurlijk nieuwe sneakers en speciaal voor de dames hebben we een verse drop New Balance.

De New Balance WRT580 navy white is meteen een echte eye-catcher. De upper is bestaat uit een combinatie van suede, leer, nylon en canvas en is constructed op New Balance's REV-Lite outsole. Rondom de hiel en de zijkanten van de sneaker zit een tof motief dat bestaat uit blauwe rozenknopjes. Een mooi detail is nog de gum-kleurige outsole die het totaal plaatje nog net dat stukje extra geeft.

De New Balance CW1600 white geniet een zeer stijlvolle afwerking en bestaat uit premium materialen. Een combinatie van zacht en soepel nubuck, enkele leren accenten en mesh materiaal vormt het overgrote deel van de sneaker. Aan de achterkant, in het gebied rondom de hiel, vind je nog een mooi stukje zacht suede. Het geheel is constructed op New Balance's ABZORB zool welke garant staat voor extra schokdemping en ultiem loopcomfort. De binnenkant van de sneaker is gevoerd met een zachte 'patted' stof en is voorzien van een zomers bloemenmotief. Ondanks de 'white' colorway zitten er subtiele licht blauwe accenten door de sneaker heen verwerkt. Dit geeft de sneaker net die extra frisse uitstraling, wat hem perfect maakt voor de zomer.

Van de New Balance WL999 hebben we twee colorways: de white blue & Lost Worlds. In het verleden heeft de 999 al bewezen een erg gewild silhouet te zijn en ook deze twee colorways hebben een goede indruk op ons gemaakt. De New Balance WL999 white blue bestaat bijna compleet uit zacht suede, enkele leren en mesh accenten vullen dit aan. Het geheel is constructed op New Balance's ABZORB zool en verder zijn er nog blauwe accenten terug te vinden op de hiel en insole. De New Balance WL999 lwb freshwater coral glow maakt deel uit van New Balance's 'Elite Edition' lijn en is daarom omgedoopt tot de New Balance WL999 Lost Worlds. De naam verraad het misschien al, maar de colorways is geïnspireerd op 'Lost World' Atlantis. Net als de andere 999 bestaat deze bijna helemaal uit suede, maar in tegenstelling tot de white blue is de hiel van de Lost Worlds van leer. Op de insole van de sneaker is in plaats van het standaard New Balance logo een octopus te zien en ook de outsole is tof afgewerkt met een speckled motief.

Last but not least, rest ons dan nog de New Balance WL1550SA black. De 1550 is een van New Balance's nieuwere silhouetten en is een combinatie tussen de populaire 1500 en 1600. De upper van de schoen bestaat uit leer, canvas mesh materiaal en reflecterend materiaal. Het silhouet heeft in combinatie met de colorway een stoere en sportieve look en is constructed op de super lichte REV-Lite zool. Het reflecterende materiaal is terug te vinden in de 'N' op de zijkanten van de schoen en in het kleine vlak daaronder. Tot slot nog aandacht voor de insole, deze is namelijk voorzien van een vrolijk, licht en zomers motief. Een mooi contrast met de rest van de sneaker.

FEATURED ITEMSNaar Blog