Swipe to the right
8 juni 2017

New Balance x Norse Projects 770 'Lucem Hafnia'


New Balance en het Deense fashion merk Norse Projects hebben voor hun laatste samenwerking inspiratie opgedaan van de Universiteit in Kopenhagen. De 'Lucem Hafnia' pack dankt haar naam aan het Latijnse schrift van de Universiteit zijn hoofdgebouw "COELESTEM ADSPICIT LUCEM" wat staat voor "Het oog van het hemel licht". Het tweede gedeelte van de naam, Hafnia, is een verwijzing naar de Latijnse naam voor het inheemse Kopenhagen waar Norse Projects is gevestigd.

Na de eerste samenwerking van afgelopen jaar hebben de merken besloten om de New Balance M770 in een nieuw jasje te steken. De sneaker is geupdate met de New Balance branding op de hiel van de sneaker, een nubuck overlay van de upper en om het af te maken de branding van Norse Projects in de binnenzool. Het kleurenthema van de modellen is geïnspireerd op het interieur van de bijbehorende bibliotheek van de Universiteit.

Verkrijgbaar in de colorways 'White Beige' en 'Black Blue' zal de gelimiteerde New Balance x Norse Projects M770 releasen op 10 juni om 12:00 CET

ShopNaar Blog