S.W.C
S.W.C
S.W.C
S.W.C
S.W.C
S.W.C
S.W.C
S.W.C
S.W.C
S.W.C
S.W.C
S.W.C
S.W.C
S.W.C
S.W.C
S.W.C
S.W.C
S.W.C
S.W.C
S.W.C

S.W.C

Lente collectie

Na een lang wachten zijn ze er eindelijk: De nieuwe drop van S.W.C.! Met 7 nieuwe modellen en 12 nieuwe colorways is er weer een grote voorraad!

S.W.C, opgericht in Londen, is een merk dat zich laat inspireren door de inclusieve cultuur van traditionele arbeiders-sportclubs. Het handdruklogo staat voor de waarden, eenheid en denkwijze die zij associëren met deze groepen. De uniseks sneakers zijn een re-design van de tijdloze sportklassiekers die door de jaren heen zijn omarmd door verschillende subculturen. Met hun producten willen ze laten zien wat een sportmerk in de moderne tijd te bieden heeft.

Een van de terugkerende modellen is de Pearl-s strike in suéde en leer. De S-Strike Leather is over de gehele upper gemaakt van wit leer met op de tong en aan de zijkant een gekleurd detail.

Daarnaast heeft de Pearl S-Strike Suède Mix heeft een combinatie van mesh en suède over de hele sneaker. Deze komt in drie verschillende kleurvarianten, waaronder de 'ecru putty' die volledig wit is met off-white tinten. De 'desert'-variant combineert een mosterdbruine kleur met lichte veters en een beige S-strike logo. En dan de 'black'. Deze is net een beetje anders dan de rest, het suéde wat gebruikt wordt is net wat grover van structuur wat zorgt voor een wat robuustere look.

Houdt je niet van een platte zool en wat meer van een runner? Dan is de Amiel S-strike er in 2 verschillende colorways.

Dit is nog lang niet alles dus scroll snel naar beneden voor meer van S.W.C.!

Haal nu jouw paartje op Bijsmaak.com of kom langs in onze winkel in Nijmegen.

Auteur: Luna Salden

Datum: 3 april 2024