Overdose Radio X Open Source Radio

Het weekend van 12 februari staat in het teken van het 48 uurs-initiatief van het Nijmeegse Open Source Radio. In samenwerking met club organisatie Subcultuur hoor je zaterdagavond (21:00 - 23:00) onze subtiele creatie Overdose Radio; een mix van "old fashioned" radiopiraterij, classics, een eerbetoon aan de nacht en een vleugje humor.

 

Twee uur lang geniet je mee met ons favoriete duo Davy Brandts & Mikey Biemans. Maar naast muzikale OORgasmes is ruimte gemaakt voor reclamespotjes van onze locals, verse jingles, Nimweegse groeten en muziek verzoekjes. Take your time en laten we op de zaterdagavond samen weer ouderwets ontladen onder het mom van het creĆ«ren van bewustzijn en het inzamelen van zo veel mogelijk geld voor het goede doel. 

 

Voor dit laatste hebben wij ook wat bedacht! Koop online een lot en ding mee naar onze absolute hoofdprijs: Een huisfeest voor jou en al je vrienden, muzikaal (+ gear) door ons verzorgd. Zaterdag zenden we dan ook een muzikale glimlach door je speakers, rechtstreeks naar je woonkamer.

 

Klik hier en bied mee tijdens Overdose Radio!