Swipe to the right
5 november 2015

Penfield (winter) accessoires


  • Penfield Conway Melange Beanie red
  • Penfield fairwood fairilse scarf grey
  • penfeld nanga gloves
  • penfeld nanga gloves
  • penfield utility tote bag

Penfield winter accessoires. Met het koude klimaat in aantocht heeft Penfield weer een groot scala aan nieuwe accessoires uitgebracht. Een Penfield klassieker voor in de winter is de warme Providence Trapper. De muts heeft een 'shell' gemaakt van duurzaam nylon katoen en een faux fur trimming voor zacht draagcomfort. De Penfield Conway Beanie is een zachte muts van garen, in navy of red, met een distinctieve gevlekte look.

Voor de strenge winterdagen zijn er de Pennystone gloves, gemaakt van zwart of naturel kleurig schapenleer. De binnenkant is voorzien van een zachte, warme vacht. De Nanga Gloves zijn er weer. Geweven van zacht wol verkrijgbaar in 3 kleuren: black, grey en navy. De handschoenen zijn voorzien van e-touch vingertoppen, zodat je ze aan kunt houden tijdens het gebruik van je gadgets

Penfield Fairwood Fairilse Scarf grey. De Fairwood sjaal van Penfield is gemaakt van zacht acryl, net zo als de Fairtree handschoenen. Door de grijze kleur zijn ze niet alleen samen te combineren, maar ook met de rest van de accessoires.

Nadat je door de koude tocht op je werk of school bent aangekomen kun je je accessoires makkelijk kwijt in de Kitchener Trail Rucksack en Sidney Utility Tote Bag. De Kichtener Rucksack heeft een ruime inhoud en een laptop compartiment, daarnaast is de tas ook voorzien van drie kleinere compartimenten aan de buitenkant. De nieuwe Tote Bag is zeer licht en flexibel. Met de handige drawstring kun je de bovenkant makkelijk dichtmaken, waardoor de inhoud niet nat wordt.

Goede kwaliteit en kleuren die makkelijk te combineren zijn, zoals we gewend zijn van Penfield.

FEATURED ITEMS
Naar Blog