Swipe to the right
19 december 2017

Saucony x Premier Freedom Runner “Stormlight”


Dat Saucony en Premier geen vreemde van elkaar zijn weten we onderhand wel. Daarom is er nu een samenwerking op de Freedom Runner.

Premier is een winkel in het centrum van Grand Rapids, Michigan, die zich richt op skateboarden, schoenen, kleding en accessoires. Het is opgericht in 2001 door skaters zelf, maar heeft zich verder op het web uitgebreid over de hele wereld.

De weerbestendige Saucony x Premier Freedom Runner “Stormlight” is perfect voor de koude en natte winterdagen, voor zowel stadse wandelingen als off road hiking. Zo is de upper van de sneaker gemaakt van weerbestendig suede en leer. De rubberen toebox is bedoeld om het water- en vuiluithoudingsvermogen van de sneaker te versterken. Het geheel rust op een EVERUN-zool, die verschillende technische updates bevat ten opzichte van de EVA-zolen van Saucony. Zo is de zool dubbel zo flexibel, biedt het meer demping en is het geschikt voor grote temperatuursverschillen. Dit zorgt voor een langere levensduur van de zool. Verder is er branding van Premier te vinden op de heel en op de insole.

De doos waar de Saucony x Premier Freedom Runner “Stormlight” in komt is geïnspireerd op een luciferdoos. De "Stormlight" blijft namelijk branden, door de fel oranje tinten, in het aangezicht van sneeuw, regen en alles wat ruige terreinen te bieden hebben.

ShopNaar Blog