Swipe to the right
16 december 2015

Publish Denim Joggers


Publish Pacific Pants grey & light indigo, Indian Pants black en Shooter olive. Mocht je nog op zoek zijn naar een mooie outfit voor kerst en oud & nieuw, de laatste drop van Publish zou zo maar kunnen zijn waar je naar op zoek bent. Publish' laatste drop bestaat namelijk uit denim jogger pants; een primeur bij BijSMAAK.

De Pacific en de Indian Pants zijn beiden denim jogger pants, de Indian Pants komt in een chic ogende zwarte kleur. De Pacific is verkrijgbaar is de kleuren grey en light indigo en heeft een iets zachtere feel dan de Indian Pants. Beide modellen bestaan voornamelijk uit katoen en een beetje spandex, deze laatste stof vergroot de elasticiteit van de broek. Elasticiteit is goed voor de pasvorm van de broek en het behoud hiervan, in de Indian Pants zit ook nog polyester verwerkt.

Tot slot rest dan nog de Shooter olive, deze jogger pant is qua feel het minst denim van de drop. De Shooter is echter wel een erg comfortabele broek en voorzien van de 'Arch fit'. Dit houdt in dat het kruis iets is verlaagd en de shape van de pijpen iets ronder is dan normaal. Daarnaast heeft de pant een hele toffe uitstraling door de scheuren in de pijpen, conform aan de modetrends dit najaar.

De laatste drop van Publish dit jaar brengt dus een primeur met zich mee en wij zijn hier erg enthousiast over! Denim broeken zijn iets tijdloos en op deze manier worden ze toch in een tof nieuw jasje gestoken, een absolute aanrader om het jaar in stijl mee te eindigen.

FEATURED ITEMS
Naar Blog