Swipe to the right
20 november 2015

Publish fall collectie


  • Publish Maxton grey 1
  • Publish Maxton khaki 1
  • Publish Maxton khaki 2
  • Publish Hester black 1
  • Publish Hester black 2
  • Publish Rich navy 1
  • Publish Rich navy 2
  • Publish Arch khaki 1
  • Publish Arch khaki 2

Publish Maxton grey & khaki, Hester black, Rich navy en Arch khaki. Bij een nieuw seizoen hoort een nieuwe collectie en er zijn al vele nieuwe sneakers voorbij gekomen, Publish heeft echter ook een nieuwe collectie gedropt. Het kledingmerk gaat vrolijk door met het leveren van kwaliteitskleding en dan met name jogger pant. De jogger pants, die de hele streetwear en sneaker scene op z'n kop zette na zijn introductie, maakt pinrollen overbodig en zit tegelijk lekker comfortabel.

De Publish Maxton en Hester jogger pants zijn beiden klassieke jogger pants. Van de Maxton hebben we in twee colorways: grey & khaki. De Maxton is gemaakt van corduroy, deze zachte geribbelde stof wordt ook wel ribfluweel genoemd en geeft de jogger pant een net iets chiquer uiterlijk. Door de aangename zachtheid van de stof blijft de broek ook gewoon lekker comfy.
Met het Hester model brengt Publish de 'zip away' pants weer terug, de broek is vanaf de knie afritsbaar en is 100% van polyester. De jogger pant is daarnaast ook gecoat, hierdoor is hij water- en vuil afstotend. De Hester is behalve in de colorway black, ook in de colorways olive en tan te krijgen hiervoor kan je terecht op de merkpagina.

De Rich navy en Arch khaki zijn beiden jogger pants met een 'Arch fit', het kruis van dit model is iets verlaagd en de pijpen lopen een beetje rond in plaats van recht naar beneden. Het Rich model is geïnspireerd door het ontwerp van een motorpak, dit is terug te zien aan de opvallende grote stukken stof aan de voorkant van de broek. De jogger pant is marble washed en heeft hele ruime zakken.
De Arch is een iets 'baggier' model dan je misschien gewend bent van Publish, de broek is daardoor lekker comfy. De Arch is water- en vuil afstotend en gemaakt van katoen (97%) en spandex (3%), door de verwerking van spandex heeft de broek een betere pasvorm. De Arch is ook verkrijgbaar in de colorway black, hiervoor kan je terecht op de merkpagina.


FEATURED ITEMSNaar Blog