Swipe to the right
25 januari 2018

Puma Clyde x DIAMOND Supply Co


Voor de 3e keer starten Puma en DIAMOND Supply Co een collab samen. De Puma Clyde wordt hiervoor opnieuw uitgebracht.

DIAMOND Supply Co werd in 1988 opgericht door skateboarder en ontwerper Nick Tershay AKA Nick Diamond. Nick Diamond is bekend geworden door zijn t-shirt ontwerpen in samenwerking met Nike SB. Nadat de Diamond "Tiffany" Dunk SB was uitgebracht, wilde elke sneakerhead deze sneaker. DIAMOND Supply Co is nu een van de grootste skatestores die vertegenwoordigd wordt door de grootste skaters op deze aarde.

De Puma Clyde is een van de meest iconische sneakers van Puma. De colorway in deze colab zijn in de klassieke kleuren van de DIAMOND Supply store. De colorways zijn Glacier grey en Diamond blue. De upper en de Puma formstrip zijn beide gemaakt van canvas. Ook heeft deze sneaker een duurzame rubberen strip langs de midsole ter bescherming. Dit maakt het de ideale skate sneaker. Op de lip is een branding te vinden van de Diamond store, en op de hak vind je een debossed diamant.

De Puma Clyde x DIAMOND Supply Co wordt op de nacht van vrijdag 26 januari op zaterdag 27 januari gereleased om 00:01 CET en is verkrijgbaar in maat 40,5 t/m 46.

ShopNaar Blog