PUMA PLEXUS
PUMA PLEXUS
PUMA PLEXUS
PUMA PLEXUS
PUMA PLEXUS

PUMA PLEXUS

Evolutie in footwear

Een sportief silhouet met een moderne uitstraling.

PUMA PLEXUS
PUMA PLEXUS
PUMA PLEXUS
PUMA PLEXUS
PUMA PLEXUS

De Puma Plexus, voor het eerst in onze collectie, breekt conventies over hoe een sneaker eruit zou moeten zien en hoe deze zou moeten aanvoelen. Puma combineert een sportief silhouet met een disruptieve stijl. Dit doen de Plexus Sand en Plexus Retro door de veters om te toveren tot een design kenmerk van de schoen in combinatie met een opvallende IMEVA-tussenzool. Verder trekt de schoen inspiratie uit de woestijn en voegt verschillende moderne technieken toe om de schoen geschikt te maken voor elk terrein.

De sneaker heeft een combinatie van texturen, variërend van nubuck tot leer en suède. Waarbij de Frosted Ivory Vapor Gray colorway beschikt over een beige outsole, met een off white midsole. Daarnaast is de upper van de runner gedetailleerd met verschillende tinten van gebroken wit, creme, beige en grijs voor een tijdloze kleurencombinatie. Naast dit model hebben we ook de Puma Plexus Retro Aubergine Marshmallow in stock. Deze colorway heeft een uitzonderlijk design, en lijkt een beetje op een vlag door de drie opvallende kleuren.

Menzo combineert de Puma Plexus met een beige workwear broek om de subtiele beige tinten van de schoen terug te laten komen in de rest van de outfit voor een clean look. De sneaker is online verkrijgbaar op bijsmaak.com of te passen bij ons in de pop-up store in Nijmegen, geopend op donderdagavond, zaterdag en zondag.

 

Auteur: Max Lamers
Datum: 14 september 2023