Swipe to the right
17 maart 2016

Puma X ALIFE


Puma Blaze of Glory, R698 & Leadcat X ALIFE. ALIFE is een New York based streetwear merk wat al jaren veel populariteit en bekendheid geniet. Volgens ALIFE heeft sport altijd een grote invloed gehad bij de creatie van streetwear, Puma is dus het aangewezen merk om een toffe lijn sneakers mee te droppen. En vruchtbaar was deze samenwerking zeker, ALIFE en Puma droppen samen namelijk drie sneakers en een slip-on.

De bruisende atmosfeer die te voelen is op de New Yorkse straten wordt door ALIFE geuit in het ontwerp van de iconische Blaze of Glory grayt purple. De populaire 90s runner heeft een opvallende 90s colorway gekregen en de upper bestaat uit mesh, neorpeen, zacht nubuck en leer. Het geheel is constructed op Puma's Trinomic zool, welke is vormgegeven middels een toffe sprayed speckle. De Blaze of Glory X ALIFE grayt purple wordt geleverd met twee extra paar veters: één paar oranje en één paar zwarte met een stippen patroon.

De visie die ALIFE heeft op streetwear wordt in de R698 peach blue & black glacier gray gecombineerd met het kenmerkende sportieve uiterlijk van Puma. De R698 is een van de bekendste runners van Puma en in deze collab komen de twee stijlen, sport en streetwear, erg dik samen. Mesh materiaal en suede vormen gezamenlijk de flexibele upper welke gebouwd is op de comfortabele Trinomic zool. De R698 X ALIFE peach blue & black glacier gray komen beiden met twee paar extra veters. Respectievelijk peach & blauw en zwart & gestipt zwart.

FEATURED ITEMSNaar Blog