Swipe to the right
29 april 2016

Puma X ALIFE drop 2


Puma Blaze of Glory & R698 X ALIFE en ALIFE Olympic. Na de eerste Puma X ALIFE drop eerder dit jaar is het nu tijd voor de tweede drop. In deze drop worden de athletics van New York gemixed met de 70's culturele geschiedenis van de stad.

De stadse atmosferen van New York komen terug in de iconische Blaze Of Glory blk. Een concrete jungle geïnspireerde colorway met felle accenten. De runner heeft een zachte nubuck upper, met neopreen en mesh. Het geheel is constructed op Puma's Trinomic zool. De Blaze Of Glory X ALIFE blk wordt geleverd met een extra paar veters, zwart met een stippen patroon.

De New Yorkse attitude is terug gebracht in de Puma R698 X ALIFE reflective. De R698 is een van de bekenste runners van Puma en een dikke combinatie van sport en streetwear. Voor Puma X ALIFE is de runner uitgevoerd met een upper van hoge mate reflecterende 3M materialen. De upper is constructed op Puma's Trinomic zool. De Puma R698 X ALIFE reflective wordt geleverd met een extra paar volledig zwarte veters.

Deze tweede drop Puma X ALIFE bevat ook twee tees, gemaakt van DryCELL. De prints op de tees zijn afkomstig van de 70's campagne "Welcome to Fear City" om bezoekers van New York te waarschuwen voor gevaar.


FEATURED ITEMSNaar Blog