Swipe to the right
19 april 2017

Puma X Careaux


De Nederlandse ontwerpster Careaux heeft naam gemaakt als een van de iconen van de high-femme street style. Careaux illustreert de wereld met dromerige en delicate illustraties op canvas. De in Nederland geboren ontwerpster onder haar eigen naam Caroll Lynn, combineert een optimistische geest met een kunstzinnige grafische aanpak. Als een zelfverklaarde ‘sneakerhead' lijkt ze de ideale keuze voor een samenwerking tussen haar en het sportkledingmerk Puma.

Dit seizoen is de Puma X Careaux collab geïnspireerd op de reizen van de ontwerpster door Azié, waar de klassieke Japanse stijl en haar organisch gedetailleerde werken op zijn gebaseerd. Voor de samenwerking mocht Careaux de klassiekers PUMA Basket en de Blaze of Glory sock onder handen nemen.

De BoG Sock is een futuristische sockfit van Puma met het trademark, de dedication flower, van Careaux. De Blaze of Glory Sock heeft een upper van suede en neopreen en is voorzien van een elastische hiel. De sneaker is verkrijgbaar in de colorways 'twilight blue' en 'whisper white'. De Basket is een klassiek silhouet van Puma. De sneaker heeft een suede upper en is voorzien van velcro sluitingen. De witte gum zool maakt de look af. Deze sneaker is verkrijgbaar in de colorways 'black' en 'halogen blue'

Beide sneakers zijn makkelijk te dragen onder elke outfit en de colorways geven een zomerse touch aan de schoen.

Shop


TAGS
Careaux, puma

Naar Blog