Swipe to the right
4 mei 2017

Puma X STAMPD


STAMPD is opgericht in 2009 door Chris Stamp. Het is uitgegroeid tot een iconisch, eigentijds en luxueus merk, dat een moderne jeugdcultuur omvat. De collectie PUMA x STAMPD toont het partnerschap van twee merken. STAMPD, bekend om zijn luxe en eigentijdse straatkleding en PUMA, met zijn iconische sportkleding

Dit seizoen heeft de PUMA x STAMPD collectie de essentie om de perfecte weekendreiziger te zijn. De collectie wordt gedreven door het dagelijkse leven van een surfer van de ochtend tot de avond. Chris zijn laatste collectie breidt het bestaande 'Made to Make It' concept uit. Het verkennen van nieuwe stoffen en fabricage met inspiratie uit de diepe oceaan en architectonische structuren is wat kenmerkend is aan deze lijn.

De collab bestaat uit twee verschillende modellen namelijk de Clyde en de Trinomic Woven.
Het klassieke silhouet van de Clyde is gestoken in een upper van premium geperforeerd leder en beschikt over een tonal colorway. Het geheel is constructed op een uit één stuk gegoten zool. De Trinomic Woven beschikt over een volledig ademende premium upper geaccentueerd met een taped tongue branding. Dit alles is constructed op een Trinomic middenzool en een semi transperante onderzool. De Trinomic Woven is verkrijgbaar in de colorway 'high rise'.

Shop


TAGS
STAMPD, puma

Naar Blog