Swipe to the right
13 mei 2016

Ransom Field Lite PerforatedRansom Field Lite Perforated light grey, red light bone, navy light bone, light khaki light bone & all black. De Ransom Field Lite is geen onbekend silhouet in onze line-up. Het silhouet komt elke seizoen wel voorbij en kenmerkt zich door een stijlvol en simplistisch design. Ook voor aankomende zomer hebben we weer een mooie drop Ransom Field Lite's voor jullie klaar staan, met maar liefst vijf colorways dit keer!

Afgelopen seizoen bestonden de Ransom Field Lite's volledig uit mesh materiaal. De sneaker werd als comfortabel en licht gedropt, maar bood wel bescherming tegen slechtere weersomstandigheden en terreinen. Voor de zomer zijn de Field Lite's in een ander jasje gestoken, namelijk in een compleet geperforeerde upper. De upper, die compleet uit suede bestaat, is volledig geperforeerd en voorziet de drager van een luchtig en licht gevoel. Ideaal dus voor de hetere zomerdagen. Het zachte suede heeft bovendien een prettig gevoel aan de voet en is erg flexibel, evenals de zool.

In de Ransom Field Lite Perforated zien wij een luchtige, stijlvolle en comfortabele sneaker die ideaal is voor de zomer.

FEATURED ITEMSNaar Blog