Swipe to the right
26 februari 2016

Ransom Garibaldi Light


  • Ransom Garibaldi light grey
  • Ransom Garibaldi light grey
  • Ransom Garibaldi light grey
  • Ransom Garibaldi light tan
  • Ransom Garibaldi light tan

Ransom Garibaldi Light sand & grey. In 2009 maakten we kennis met Ransom, dat naam voor zichzelf maakte door in samenwerking met Addias negen collecties te droppen. Het duurde daarna niet lang voordat Ransom op eigen benen stond en een volwaardig en onafhankelijk merk was. Nu, twee jaar na hun eerste onafhankelijke drop, staat het Canadeze merk bekend om de innovatieve en technisch hoogwaardige sneakers die ze droppen.

De Garibaldi Light is de eerste sneakerboot die Ransom introduceerde, welke is vernoemd naar het 3000 meter hoge punt in Brits Columbia, Canada. De boot oogt robuust en is waterafstotend, zeer geschikt dus om mee te wandelen door ruig en bergachtig terrein. Door het gebruik van lichte en flexibele materialen is de boot echter erg licht en dus ook zeer geschikt om in minder ruige omgevingen te dragen. De upper bestaat uit mesh, synthetisch materiaal en neopreen. De neopreen constructie rondom de kraag van schoen zorgt voor een sock-fit, de pasvorm en het draagcomfort zijn hierdoor uitzonderlijk hoog. Constructed op een super lichte Vibram zool, welke zorgt voor extra grip en loopcomfort, maakt dit de Garibaldi tot een unieke sneakerboot. De stabiliteit en het comfort wat je van een boot verwacht in een flexibele, lichte en ventilerende vorm.

De Garibaldi Light in verkrijgbaar in de colorways sand & grey en wordt geleverd met een extra paar veters in de kleur van de colorway.

FEATURED ITEMSNaar Blog