Swipe to the right
17 december 2015

Saucony GRID 9000 "Dirty Snow"


  • Saucony GRID 9000 Dirty Snow
  • Saucony GRID 9000 Dirty Snow
  • Saucony GRID 9000 Dirty Snow
  • Saucony GRID 9000 Dirty Snow

RESTOCK 6-1-2015 OM 12:00 UUR ONLINE

Saucony GRID 9000 "Dirty Snow". Slechts 1.000 exemplaren zijn er gemaakt van deze limited edition van de GRID 9000. We zijn dan ook verheugd dat wij de sneaker liefhebber wederom mogen verblijden met een limited edition release, dit keer dus van Saucony. De GRID 9000 is een klassieke runner uit de '90s, maar voor deze editie zijn er natuurlijk een aantal toffe features aan de sneaker toegevoegd.

In Boston valt elke winter een paar meter sneeuw, de GRID 9000 "Dirty Snow" is een eerbetoon aan die winters. De print die de upper van de schoen siert is geïnspireerd door de "Dirty Snow" die aan het einde van de dag op de straten van de Amerikaanse stad ligt. Verder bestaat de upper uit dik canvas materiaal en de binnenkant is voorzien van een neopreen envelop constructie. Je voeten blijven dus lekker warm en vinden hun steun op de befaamde GRID zool van Saucony, een garantie voor loopcomfort. De zool is verder vormgegeven door reflectieve "spetters", elke schoen is voorzien van een uniek patroon spetters.

Elk detail van de schoen is onderhanden genomen dus ook de outsole van de schoen is voorzien van een speciale feature, deze is namelijk van een transparant rubber gemaakt wat voor extra grip zorgt. Tot slot zijn ook de veters aan bod gekomen, hier zit namelijk 3M materiaal in verwerkt wat licht reflecteert.


FEATURED ITEMS
Naar Blog