Swipe to the right
8 februari 2016

Saucony Shadow 6000 & GRID SD


Saucony Shadow 6000 white black blue & cotton candy en Saucony GRID SD red grey & blue grey. De Shadow 6000 is een klassieke 90s runner die werd geïntroduceerd als hardloopschoen voor de langere afstanden. Na de re-release van de 6000 is het model uitgegroeid tot een van de populairste silhouetten van Saucony. Kenmerkt voor de Shadow 6000 is het extra stukje stabiliteit rondom de hiel en een aangename schokdemping bij de voorvoet. De uppers van de white black blue & cotton candy bestaan uit synthetische mesh material, nylon en leer, dit werkt bevorderend voor de ventilatie en flexibiliteit van de runner.

Vorig jaar april was onze eerste release van de Saucony GRID SD. De SD is een combinatie tussen de GRID HD en de Shadow 5000 en had na de release van de GRID SD Kushwacker al snel naam voor zichzelf gemaakt. De GRID HD werd in 1991 geïntroduceerd als performance schoen. De upper van dit klassieke 90s model is gebruikt voor de SD. De zool van de runner is afkomstig van de Shadow 5000, welke bestaat uit een schokdempende EVA midsole en een XT-600 outsole voor extra grip. Het geheel maakt de SD tot een van de meest comfortabele schoenen in de scene.

De Saucony GRID SD red grey & blue grey bestaan uit mesh materiaal, suede en leer en zijn dus constructed op de super comfortbale en schokdempende Shadow 5000 zool. Kenmerkend voor de GRID SD is het kleine 'GRID' onder de buitenste enkel, de red grey colorway is ook verkrijgbaar in vrouwen maten.

FEATURED ITEMSNaar Blog