Swipe to the right
24 december 2018

Stage @ BijSMAAK


Voor diverse leuke en uitdagende taken zijn we op zoek naar creatieve en communicatieve stagiair(e)s die het Paskamer team komen versterken.

Locatie:
Nijmegen

Soort stage:
Meewerkstage; Multimedia, Grafisch Design / Vormgeving, Communicatie, Small Business, Commerciële Economie, Bedrijfseconomie

Functiebeschrijving multimedia stagiair:
Als multimedia stagiair zal je deel uitmaken van het Paskamer team. Je zult aan diverse dagelijkse taken en projecten meewerken waarbij verschillende aspecten aan bod zullen komen. Deze voer je uit namens BijSMAAK, de tattoo shop 'de Paskamer en de dj-school 'Draaikunde'.

Mogelijke taken:
- Productfotografie voor website
- Copywriting
- Content creëren voor blog en diverse social media platforms
- Creëren van content voor website en advertenties
- Ontwikkelen content voor nieuwe media, zoals videomapping
- Wekelijks nieuwsbrieven versturen
- Onderzoek naar nieuw in te zetten promotie kanalen
- Beheer, analyse en rapportage van ingezette promotiekanalen als Google Adwords en Facebook

Vereisten:
Wij zoeken studerende jongeren woonachtig in de omgeving van Nijmegen (of bereid om te reizen) met affiniteit met sneakers/streetwear en genoemde werkzaamheden. De stagiair(e) dient zelfstandig te kunnen werken en voelt zich prettig in een klein team waarin een informele en leerzame werksfeer hangt, maar waar wel een sterk verantwoordelijkheidsgevoel verwacht wordt. Je bent creatief en flexibel. Ervaring met Adobe Photoshop, Illustrator, HTML en social media (Facebook, Instagram, Tumblr) is een vereiste. Daarnaast kan je goed schrijven en kan je omgaan met een DSLR-kwaliteit camera.

Functiebeschrijving economie stagiair:
Als economie stagiair zal je deel uitmaken van het Paskamer team en werk je nauw samen met de directie. Je zult aan diverse dagelijkse taken en projecten meewerken waarbij verschillende aspecten aan bod zullen komen. Deze voer je uit namens BijSMAAK, de tattoo shop 'de Paskamer en de dj-school 'Draaikunde'.

Mogelijke taken:
- In samenwerking met directie verkooprapportage opzetten in MSBI
- Rapportage Google Analytics
- Financiële administratie & procesoptimalisatie
- Ondersteuning overige lopende projecten

Vereisten:
Wij zoeken studerende jongeren woonachtig in de omgeving van Nijmegen (of bereid om te reizen) met affiniteit met sneakers/streetwear en genoemde werkzaamheden. De stagiair(e) dient zelfstandig te kunnen werken en voelt zich prettig in een klein team waarin een informele en leerzame werksfeer hangt, maar waar wel een sterk verantwoordelijkheidsgevoel verwacht wordt. Je bent flexibel, creatief en hebt oog voor verbetering. Ervaring met Microsoft Excel is een vereiste, ervaring met Microsoft Power BI wordt gewaardeerd. Daarnaast kan je goed schrijven en heb je een laptop om op te werken.

Wat bieden wij:
Een leuke werkomgeving, waarin je veel kunt leren en ervaring kunt opdoen op het gebied van fashion/streetwear, branding, de inzet van social media ter promotie en het functioneren van een bedrijf. Er is volop ruimte voor eigen inbreng.
Stageperiode: 5 maanden of langer
Niveau: HBO
Stagevergoeding; n.o.t.k.
Startdatum: februari 2019

Stuur je CV, motivatie en eventueel portfolio naar info@bijsmaak.com


Naar Blog