Swipe to the right
10 mei 2016

Supra Cuba

Supra Cuba all black, charcoal heather white & navy heather white. In 2008 werd de Supra Cuba geïntroduceerd als skate-inspired slip-on. Tegenwoordig is de Cuba niet meer weg te denken uit Supra's line-up en worden er elk seizoen weer een aantal toffe Supra Cuba's gedropt. Dit seizoen zijn dat er drie.

De Supra Cuba all black is afkomstig uit de premium lijn van Supra: de Estate lijn. De upper van de all black bestaat compleet uit soepel leer en heeft een zachte suede kraag rondom de hiel. Om de sneaker extra comfort mee te geven is de binnenkant compleet gevoerd met zacht suede. Op de buitenkant van de upper zit een geschubd patroon welke is geïnspireerd op de zwarte python. De Supra Cuba all black is namelijk onderdeel van Supra's Black Python Pack. Het geheel is constructed op een zwarte vulcanized outsole, de insole is extra dik en staat garant voor ultiem loopcomfort.

De Supra Cuba charcoal heather white en navy heather white hebben meer weg van een klassieker ogende skate sneaker. Een mooi en simpel design met uppers die helemaal uit canvas materiaal bestaan en zijn constructed op dezelfde vulcanized outsole.

FEATURED ITEMSNaar Blog