Swipe to the right
15 november 2015

The North Face Back to Berkeley boots


  • The North Face Back to Berkeley graphite grey TNF yellow
  • The North Face Back to Berkeley graphite grey TNF yellow
  • The North Face Back to Berkeley imperial purple TNF black
  • The North Face Back to Berkeley imperial purple TNF black
  • The north face back to berkeley burnt olive green black ink green
  • The north face back to berkeley burnt olive green black ink green
  • The North Face Back to Berkeley moonlight ivory shroom brown

The North Face Back to Berkeley graphite grey TNF yellow, TNF black imperial purple, burnt olive green black ink green & moonlight ivory shroom brown. The North Face staat natuurlijk op de hoogste trede als het gaat om boots, en ook dit jaar bewijzen ze dat weer. Na de REDUX drop volgt er nog een Back to Berkeley drop, deze bestaat uit vier colorways waarvan er één een stoer damesmodel is. De high-tech boots zijn voorzien van een aantal hoogstaande features:

- PUcoated, ballistic polyester upper
- Waterproof suede mudguard
- HydroSeal waterproof membrane
- 100 g PrimaLoft Silver Insulation Eco
- Gusseted tongue
- OrthoLite sockline


Naast de toffe features zijn ook de verschillende colorways noemenswaardig. Ondanks de functionaliteit die wordt onderstreept door de features, zijn het de colorways die het sneakerboots maken. The North Face heeft zelf een 'TNF yellow' en 'TNF black' ontwikkeld en weet deze te combineren met een respectievelijk matte grijze graphite en een lichte imperial purple. De derde colorway is eigenlijk een green green colorway, maar TNF heeft twee uitersten van de kleur groen gebruikt. Hierdoor moet je twee keer goed kijken, dit soort initiatieven juichen wij natuurlijk alleen maar toen bij BijSMAAK.
Last but not least, de damesboot in de colorway moonlight ivory shroom brown. Een hele lichte colorway wat op mooie wijze contrasteert met de donkere maanden die eraan komen. Samen met de features en de shape maakt het volgens ons gewoon een hele stoere en stijvolle boot voor de dames!


FEATURED ITEMS
Naar Blog