Vacature content creator

Heb jij een passie voor social media? Weet jij precies hoe je een merk online kan neerzetten? Vind je het leuk om op pad te gaan en op locatie content te maken voor onze toffe merken en dit later te bewerken tot hét perfecte plaatje? Dan hebben wij bij BijSMAAK in Nijmegen een ideale baan voor jou als content creator!

Om het team te versterken zijn we op zoek naar een content creator die zich voornamelijk bezig houdt met het poseren voor de camera en het bewerken van foto's. 32 uur per week ben je bij ons op kantoor waar je op pad gaat voor verschillende shoots voor de merken die we verkopen. Jij wordt verantwoordelijk voor de nabewerking van deze foto's, welke je klaar maakt om op onze social media en website te posten. Met jouw kennis en ervaring over het maken, poseren, bewerken en posten van foto's op onze socials zorg jij voor ons merk in de online wereld. Daarnaast denk je ook mee over campagnes van verschillende merken die wij verkopen. Je komt terecht in een warm, familiair team waar hard werken, creativiteit en assertiviteit hoog in het vaandel staan. Neem vooral een kijkje op onze Instagram @bijsmaak om een idee te krijgen van ons werk tot nu toe! 

Wat bieden wij?

  • Werken in een gezellig, jong en dynamisch team, in de leukste sneakerwebshop van Nijmegen;
  • Een fijne samenwerking in een klein team;
  • Een passend salaris voor een 32-urige werkweek;
  • Toegang tot een groot netwerk met verschillende artisten, ondernemers, kunstenaars en events.Dit ben jij; 

  • Je hebt schoenmaat 42-43 en vind het leuk om als schoenmodel te poseren;
  • Je bent bekend met de programma's van Adobe (o.a. Lightroom en Photoshop);
  • Je hebt al enige ervaring met fotografie en video;
  • Je hebt een voorliefde voor sneakers en social media en je bent altijd op de hoogte van de nieuwste trends!

Pas jij binnen ons geschetste plaatje en wil je meer informatie of heb je nog wat vragen? Solliciteer en mail naar [email protected].

Pluspunt: stuur vast wat eigen materiaal mee bij je cv!